Merítsetek erőt egymásból!

Merítsetek erőt egymásból!

Kimerült szülők, túlpörgött csöppségek. Lényegében így fest ma egy család az összezártságban. Az anyák most nemcsak édesanyák és feleségek, hanem gondozónők, óvónők, tanítónők. Az apák pedig a munka mellett szuperhősökként óvják a családot, ha kell, bevásárolnak, ha kell, átvedlenek indiánná vagy épp oroszlánná, és játszanak a gyerekekkel. A vége fáradtság, szorongás, stressz, és estére teljes kimerültség.

Már több, mint egy hónapja tart a kényszerű összezártság. A családok igyekeznek betartani a szabályokat, de igen nehéz dolguk van. Természetes, hogy szülőként imádjuk a gyerekeinket, de a napi 24 óra, szünnap és pihenés nélkül igencsak igénybe veszi az idegeinket. De mit lehet tenni? Hogyan lehet ezt az egészet úgy végigcsinálni, hogy azt a család és a párkapcsolat nem sínyli meg?

Hol itt a baj? Hiszen együtt a család.

Furcsa helyzet ez most, hiszen pont úgy vagyunk most, ahogy mindig is szerettünk volna. Sok időt tölthetünk együtt a gyermekeinkkel, a társunkkal. Ezt csodálatos harmóniában kéne megélnünk, ám mégis valahogy más irányba tart ez az egész. Feszültek vagyunk, hiszen olyan sok fronton kell megfelelni. És az is kiderült, hogy a több együtt töltött idő nem biztos, hogy több minőségi időt jelent. Nincs két egyforma család, mindenki másképp viseli a bezártságot, és nem tudja egyformán felállítani a szabályokat, követni azokat és így valódi, minőségi időt kanyarítani a család és a gyerekek számára.

Intim pillanatok – Merítsetek erőt egymásból

Vannak, akikre az összezártság jó hatással van, és közelebb kerülnek egymáshoz, mások közé inkább éket ver a levegőben lévő feszültség. Hogy ezt elkerüljétek, tegyetek arról, hogy minél több olyan pillanat legyen a nap során, amely feltölt lelkileg. Ez azért nagyon fontos, mert, ha a lelketekben rend van és harmónia, akkor nagy gond nem lehet. Törekedjetek arra, hogy a kapcsolatotokban ne a mindennapi rutin játssza a főszerepet, hiszen ez igazi vágygyilkos. Tönkreteszi a szenvedélyt, felőrli a szexuális életet. Természetesen nem kell így lennie. Ismerjétek fel az apró örömöket minden nap. Ne hagyjátok, hogy legyűrjenek a nehézségek.

Este jó, este jó

A szülők napszakja az este, az éjszaka. Azonban néhány apróság megnehezítheti az egymásra figyelést, például egy éjszakába menően "tanuló" kamaszgyerek, vagy a folyton felsíró kisebbek. Legyetek nyugodtak, a feszültség csak ront a helyzeten. A szexet nem szabad görcsösen akarni, van, hogy nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy terveztétek, de ez teljesen természetes. A kamasznak fel kell állítani néhány szabályt, mondjuk kezdjétek azzal, hogy maximum este 10-ig maradjon fent, hiszen másnap ismét teljesítenie kell az íróasztal mellett, vagy azt, hogy vacsora szigorúan 7-ig, utána minden kicsinek irány az ágy!

Ti pedig próbáljatok meg egymásra koncentrálni, még akkor is, ha ez most kicsit nehéznek tűnik. Adjatok időt mindenre, de ne hagyjátok, hogy elfásuljatok. Fürödjetek együtt, legyetek egy kicsit újra olyanok, mint amikor még nem voltak gyermekeitek. Csak rajtatok múlik, hogy hogyan használjátok azt az időt, amikor a gyerekek alszanak. Egy héten néhányszor igazán beleférhet egy kis hancúrozás anyának és apának. Higgyétek el, az egész nap jobb lesz attól, ha szex után tértek nyugovóra, nem pedig csak úgy beestek az ágyba.


Tarjáni Rita


Gravida Optima terhesvitamin

A Gravida Optima terhesvitamin készítmény kétféle beviteli formával támogatja a babatervezés, a várandósság és a szoptatás folyamán megnövekedett tápanyagszükséglet megfelelő kiegészítését. Az egyik levél vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákat, a másik lágyzselatin-kapszulákat tartalmaz. Az utóbbi létfontosságú omega-3 zsírsavakkal támogatja a szervezetet. A kismama vitamin összetevői segítik egymás hasznosulását.

A Gravida Optima terhesvitamin étrend-kiegészítő készítmény kétféle kiszerelési formában kapható a patikákban, és az alábbi webáruházakban.
empatika

irány a bolt

  • gravida optima terhesvitamin

    28x

    kiszerelés
  • kismamavitamin

    84x

    kiszerelés

álomtól | valóságig

terhességi vitamin

rólunk

GRAVIDA OPTIMA WEBOLDAL

Babatervezés előtt állsz? Esetleg már épp a pocakodban növekszik az új kis élet, akire mindig is vártál, vágytál? Talán már meg is született? Akkor jó helyen jársz, hiszen épp neked szól a Gravida Optima új weboldala – mert minden Rólatok szól!

A gravidaoptima.hu egy olyan internetes portál, ahol biztos lehetsz abban, a tartalom hiteles, olyan szakemberektől származik, akik hivatásul választották a kismamákkal, babákkal, kisgyermekekkel való törődést. Olyan szakemberektől, akik nap mint nap találkoznak párokkal, akik gyermeket szeretnének, várandósokkal, akik kérdések közt őrlődnek, és válaszra várnak, olyan kisgyermekes szülőkkel, akik a kis totyogójuk terelgetése közben ütköznek kisebb-nagyobb akadályokba.

A Gravida Optima weboldala, őszintén, érthetően nyújt információkat azoknak, akik szeretnének többet tudni a babatervezésről, a várandósság csodás 9 hónapjáról, a szülőség örömeiről és a kisebb buktatókról is, azokról a fontos kérdésekről tehát, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, érdekeltek ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles, saját tartalom jusson el az olvasóinkhoz. Témáink rovatokra osztják a mondanivalót, foglalkozunk a helyes táplálkozással, a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, hiszen a Gravida Optima egy olyan új terhesvitamin, amely a babatervezés időszakára, a várandósság idejére, egészen a szoptatás végéig megfelelő arányban biztosítja a vitaminokat, a nyomelemeket, illetve az ásványi anyagokat  az édesanyák és újszülött kisbabájuk számára. A Gravida Optima alkalmazása nagyon kényelmes, ugyanis egyetlen dobozban, kétféle tablettakiszereléssel biztosítja, mindhárom időszakra a szükséges tápanyagokat. A babaegészséges fejlődéséhez elengedhetetlen omega-3 zsírsavakat és értékes folátokat tartalmaz, amelyek a te egészséged megőrzésében is kulcsszerepet játszanak.

Nem maradhatnak el a testmozgással, a helyes életmóddal, a babavárás alatti és utáni testi változásokkal, a lélek rejtelmeivel foglalkozó írások sem, hiszen ezek is mind-mind olyan témák, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. 

Ezek mellett a szexualitás az, ami mindenkit érint és érdekel, legyen szó akár babatervezésről, pocakos kismamákról, vagy kisgyermekes szülőkről. A szexualitás tehát szintén terítékre kerül, ahogy az is, mi történik a szüléskor, hogyan zajlik, mire van szükség közben és utána, valamint a szoptatás idején.

Foglalkozunk olyan témákkal is, amelyeket mások talán kerülnek: tabuk nélkül szólunk a meddőségről, annak esetleges okairól, a lombikprogramról, és más, fontos területeket is érintünk.

Nem hagyjuk magukra a frissen édesapává vált férfiakat sem, számukra is ott leszünk, hiszen minden kérdésükre választ kaphatnak nekik szóló cikkeinkből. 

A Gravida Optima terhesvitamin komplex étrend-kiegészítő készítmény kismamáknak, a fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!