Egy kicsit összetettebb recept következik, ami nagyon gazdag C-vitaminban, beilleszthető a baba étrendjébe is, és akár együtt is elkészíthetitek. Szuper időtöltés együtt dolgozni a konyhában, és még a sok-sok gratulációt is bezsebelhetitek, nem beszélve arról, hogy egészséges étel kerül a család asztalára.

Elkészítés:
Először egy tálban keverd össze a hús pácolásához az olajat, a fokhagymát, a sót és a borsot. Ízlés szerint más fűszereket is használhatsz. A húst fektesd egy vágódeszkára és vágd ketté, majd a feleket is szeld ketté. Így összesen négy szelet húsod lesz. A szeleteket tedd a pácba, és fél órán át hagyd állni. A salátaöntethez aprítsd fel a petrezselymet. Öntsd az olajat, a frissen facsart citromlét egy befőttesüvegbe, majd add hozzá a sót és a borsot is. Mehet bele a petrezselyem is. Jól rázd össze, tedd félre. A zöldségeket és az ananászt aprítsd fel a salátához. A húst egy grillserpenyőben süsd meg, majd tálald a salátával. Az öntetet a végén öntsd rá.
Jó étvágyat kívánunk!