Terhesvitamint csak megbízható forrásból

Manapság egyre inkább oda kell figyelnünk arra, milyen táplálékot fogyasztunk, mennyit járunk sportolni, mozogni, egyáltalán arra, hogy az életmódunk minél egészségesebb legyen. Az is a fókuszunkban van, hogy, ha kisbabát szeretnénk, felkészítsük erre a szervezetünket. De nem mindegy, hogy hogyan és mivel! Az egyik legfontosabb, hogy a terhesvitaminodat csakis megbízható forrásból, ismert gyártótól szerezd be.

Ugye te is szem előtt tartod az egészséged?

Figyelsz arra, hogy mit eszel, fogyasztasz-e elegendő folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt, és beveszed-e minden nap a vitaminokat is?!

Fontos, ha kisbabát tervezel, akkor a megfelelő összetételű terhesvitaminnal pótold a megnövekedett vitamin és ásványi anyag igényt!

Többször írtunk már arról, milyen veszélyeket rejt magában az, ha ismeretlen eredetű készítményt vásárolsz.

A legnagyobb veszélyt az jelenti, amikor egy készítményről olyat állítanak, ami nem fedi a valóságot és Te a téves információ alapján vásárolod meg és bízol benne. Sajnos az interneten sok olyan termék kapható, amely ártalmas, sőt akár veszélyes is lehet.

Tudtad, hogy az élelmiszerek és az étrend-kiegészítők összetevőire csak olyan egészségre vonatkozó állítások mondhatók, amelyeket az Európai Bizottság egy listában engedélyezett?

A terhesvitaminok döntő többségükben étrend-kiegészítők, tehát azok összetevőire is csak a konkrét megállapítások fogadhatók el. Attól, mert van egy viszonylag jól kinéző internetes oldal és ígér fűt-fát a terméke mellé, még nem biztos, hogy az a termék jót tesz az egészségednek. Hatalmas a felelősséged, hiszen már nemcsak a saját, hanem egy másik kis élet egészsége is rajtad múlik.

Mit tehetsz hát, hogy biztonságban tudd a kisbabád és a saját egészséged is?

 • Olyan gyártótól válassz terméket, amely megbízható, nagymúltú cég – nem elég, ha már hallottad a gyártó nevét valahol
 • A termék legyen megbízható eredetű
 • Soha ne vásárolj pult alól, vagy megbízhatatlan internetes forrásból
 • Ismert cégek és forgalmazók online vásárlásait részesítsd előnyben
 • Patikában szerzed be a terhesvitaminodat
 • Legyen a termékhez magyar nyelvű, részletes leírás, amelyben szerepel a gyártó elérhetősége is
 • Ha lehet, kérd ki az orvosod vagy védőnőd tanácsát, hiszen ő segíthet abban, hogy neked mely készítmény felel meg a legjobban
Amellett, hogy odafigyelsz arra, mely készítményt választod a megnövekedett tápanyagigény kiegészítésére, nagyon fontos az életmódod is.
 • Ne dohányozz!
 • Ne fogyassz alkoholt!
 • Táplálkozz egészségesen, bőségesen és változatosan
 • Sportolj, mozogj eleget
Tarjáni Rita
A Gravida Optima terhesvitamin étrend-kiegészítő készítmény kétféle kiszerelési formában kapható a patikákban, és az alábbi webáruházakban.
empatika

irány a bolt

 • gravida optima terhesvitamin

  28x

  kiszerelés
 • kismamavitamin

  84x

  kiszerelés

álomtól | valóságig

terhességi vitamin

rólunk

GRAVIDA OPTIMA WEBOLDAL

Babatervezés előtt állsz? Esetleg már épp a pocakodban növekszik az új kis élet, akire mindig is vártál, vágytál? Talán már meg is született? Akkor jó helyen jársz, hiszen épp neked szól a Gravida Optima új weboldala – mert minden Rólatok szól!

A gravidaoptima.hu egy olyan internetes portál, ahol biztos lehetsz abban, a tartalom hiteles, olyan szakemberektől származik, akik hivatásul választották a kismamákkal, babákkal, kisgyermekekkel való törődést. Olyan szakemberektől, akik nap mint nap találkoznak párokkal, akik gyermeket szeretnének, várandósokkal, akik kérdések közt őrlődnek, és válaszra várnak, olyan kisgyermekes szülőkkel, akik a kis totyogójuk terelgetése közben ütköznek kisebb-nagyobb akadályokba.

A Gravida Optima weboldala, őszintén, érthetően nyújt információkat azoknak, akik szeretnének többet tudni a babatervezésről, a várandósság csodás 9 hónapjáról, a szülőség örömeiről és a kisebb buktatókról is, azokról a fontos kérdésekről tehát, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, érdekeltek ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles, saját tartalom jusson el az olvasóinkhoz. Témáink rovatokra osztják a mondanivalót, foglalkozunk a helyes táplálkozással, a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, hiszen a Gravida Optima egy olyan új terhesvitamin, amely a babatervezés időszakára, a várandósság idejére, egészen a szoptatás végéig megfelelő arányban biztosítja a vitaminokat, a nyomelemeket, illetve az ásványi anyagokat  az édesanyák és újszülött kisbabájuk számára. A Gravida Optima alkalmazása nagyon kényelmes, ugyanis egyetlen dobozban, kétféle tablettakiszereléssel biztosítja, mindhárom időszakra a szükséges tápanyagokat. A babaegészséges fejlődéséhez elengedhetetlen omega-3 zsírsavakat és értékes folátokat tartalmaz, amelyek a te egészséged megőrzésében is kulcsszerepet játszanak.

Nem maradhatnak el a testmozgással, a helyes életmóddal, a babavárás alatti és utáni testi változásokkal, a lélek rejtelmeivel foglalkozó írások sem, hiszen ezek is mind-mind olyan témák, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. 

Ezek mellett a szexualitás az, ami mindenkit érint és érdekel, legyen szó akár babatervezésről, pocakos kismamákról, vagy kisgyermekes szülőkről. A szexualitás tehát szintén terítékre kerül, ahogy az is, mi történik a szüléskor, hogyan zajlik, mire van szükség közben és utána, valamint a szoptatás idején.

Foglalkozunk olyan témákkal is, amelyeket mások talán kerülnek: tabuk nélkül szólunk a meddőségről, annak esetleges okairól, a lombikprogramról, és más, fontos területeket is érintünk.

Nem hagyjuk magukra a frissen édesapává vált férfiakat sem, számukra is ott leszünk, hiszen minden kérdésükre választ kaphatnak nekik szóló cikkeinkből. 

A Gravida Optima terhesvitamin komplex étrend-kiegészítő készítmény kismamáknak, a fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!