Így változtat meg a gyermeked
így változtat meg a gyermeked

Így változtat meg a gyermeked

Nincs még gyermeked, de nagyon szeretnél édesanya lenni? Igen ám, de hogyan lehet felkészülni az élet egyik legnagyobb feladatára? Nagyon megváltozik majd minden, ha megszületik, és ha nagyobb lesz? Vajon te megváltozol majd a gyermeked hatására? 

Sokkal gondoskodóbb leszel

Bizonyára már amúgy is nagyon gondoskodó vagy, de ez semmi ahhoz képest, amit a gyermeked kivált majd belőled. Mindig olyan lesz, mintha a te részed lenne. Soha nem lesz már olyan, hogy ne gondolnál rá. Minden percben a fejedben és a szívedben lesz. Olyan, mintha egy ember lennétek. Ez a gondoskodás teszi később nehézzé (számodra) az óvodai beszoktatást, a kamaszkor állandó elengedéseit, és azt, amikor majd kirepül a családi fészekből. Nehéz, mégis édes dolog ez.

Többet mosolyogsz

A nevetés gyógyszer mindenre. A mosolygós emberek könnyebben viselnek el kudarcokat, megpróbáltatásokat is. A fontos az, hogy őszintén tudj mosolyogni, és a gyermeked hatására ez az, ami menni fog. Nem telik el úgy nap, hogy ne okozna valami olyan örömöt, ami miatt mosolyogsz majd. Nagyon jó dolog ez, főleg, ha a későbbiekben is sikerül. A hisztik is sokkal jobban kezelhetők ugyanis mosollyal, kedvességgel és szeretettel.

Többet aggódsz

Természetesen pozitív értelemben – ha lehet ilyet mondani. Az aggódás együtt jár a szülői léttel, nem lehet tőle megszabadulni akkor sem, ha a gyermeked már 30-40 éves. Mindig aggódsz majd, hogy ugye nem fázik meg, nem öltöztetted-e túl, vajon hogy érzi magát az oviban, amikor nem vagy ott, és még lehetne folytatni a sort. Persze, vannak olyan anyukák, akik kevésbé mutatják ki az aggódást, de mind aggódunk, ez már csak ilyen.

Többet játszol

Eleinte, amíg a baba kicsi, azt veszed észre magadon, hogy azért játszol, hogy ő minél jobban fejlődhessen. Az ő igényeihez igazodva teszed mindezt, grimaszolsz, énekelsz, mondókázol, és még sok mást megtanulsz, amikről eddig esetleg fogalmad sem volt. Ahogy cseperedik, egyre többet és jobbakat fogtok játszani. Egyszer csak azonban nem veled akar majd, hanem a kis barátaival az oviból, suliból. Ilyenkor kell egy nagy levegőt venni, és inni egy kávét. ☺ Vannak dolgok, amiket tényleg el kell engedni. Sőt, hagyni kell néha egyedül is játszani, ennek a fontosságáról írtunk már korábban.

Példaképpé válsz

Ha akarod, ha nem, te leszel a gyermeked első példaképe. Olyan akar lenni, mint te és apa. Példát kell hát mutatnod, értékrendet adni a kezébe, szeretettel, útmutatással elöl járni. És korrigálni, ha nem jó úton halad. Nehéz puttony ez, de meg kell tanulnod cipelni.Kovács-Hain Zsuzsa

Gravida Optima terhesvitamin

A Gravida Optima terhesvitamin készítmény kétféle beviteli formával támogatja a babatervezés, a várandósság és a szoptatás folyamán megnövekedett tápanyagszükséglet megfelelő kiegészítését. Az egyik levél vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákat, a másik lágyzselatin-kapszulákat tartalmaz. Az utóbbi létfontosságú omega-3 zsírsavakkal támogatja a szervezetet. A kismama vitamin összetevői segítik egymás hasznosulását.

A Gravida Optima terhesvitamin étrend-kiegészítő készítmény kétféle kiszerelési formában kapható a patikákban, és az alábbi webáruházakban.
empatika

irány a bolt

  • gravida optima terhesvitamin

    28x

    kiszerelés
  • kismamavitamin

    84x

    kiszerelés

álomtól | valóságig

terhességi vitamin

rólunk

GRAVIDA OPTIMA WEBOLDAL

Babatervezés előtt állsz? Esetleg már épp a pocakodban növekszik az új kis élet, akire mindig is vártál, vágytál? Talán már meg is született? Akkor jó helyen jársz, hiszen épp neked szól a Gravida Optima új weboldala – mert minden Rólatok szól!

A gravidaoptima.hu egy olyan internetes portál, ahol biztos lehetsz abban, a tartalom hiteles, olyan szakemberektől származik, akik hivatásul választották a kismamákkal, babákkal, kisgyermekekkel való törődést. Olyan szakemberektől, akik nap mint nap találkoznak párokkal, akik gyermeket szeretnének, várandósokkal, akik kérdések közt őrlődnek, és válaszra várnak, olyan kisgyermekes szülőkkel, akik a kis totyogójuk terelgetése közben ütköznek kisebb-nagyobb akadályokba.

A Gravida Optima weboldala, őszintén, érthetően nyújt információkat azoknak, akik szeretnének többet tudni a babatervezésről, a várandósság csodás 9 hónapjáról, a szülőség örömeiről és a kisebb buktatókról is, azokról a fontos kérdésekről tehát, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, érdekeltek ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles, saját tartalom jusson el az olvasóinkhoz. Témáink rovatokra osztják a mondanivalót, foglalkozunk a helyes táplálkozással, a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, hiszen a Gravida Optima egy olyan új terhesvitamin, amely a babatervezés időszakára, a várandósság idejére, egészen a szoptatás végéig megfelelő arányban biztosítja a vitaminokat, a nyomelemeket, illetve az ásványi anyagokat  az édesanyák és újszülött kisbabájuk számára. A Gravida Optima alkalmazása nagyon kényelmes, ugyanis egyetlen dobozban, kétféle tablettakiszereléssel biztosítja, mindhárom időszakra a szükséges tápanyagokat. A babaegészséges fejlődéséhez elengedhetetlen omega-3 zsírsavakat és értékes folátokat tartalmaz, amelyek a te egészséged megőrzésében is kulcsszerepet játszanak.

Nem maradhatnak el a testmozgással, a helyes életmóddal, a babavárás alatti és utáni testi változásokkal, a lélek rejtelmeivel foglalkozó írások sem, hiszen ezek is mind-mind olyan témák, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. 

Ezek mellett a szexualitás az, ami mindenkit érint és érdekel, legyen szó akár babatervezésről, pocakos kismamákról, vagy kisgyermekes szülőkről. A szexualitás tehát szintén terítékre kerül, ahogy az is, mi történik a szüléskor, hogyan zajlik, mire van szükség közben és utána, valamint a szoptatás idején.

Foglalkozunk olyan témákkal is, amelyeket mások talán kerülnek: tabuk nélkül szólunk a meddőségről, annak esetleges okairól, a lombikprogramról, és más, fontos területeket is érintünk.

Nem hagyjuk magukra a frissen édesapává vált férfiakat sem, számukra is ott leszünk, hiszen minden kérdésükre választ kaphatnak nekik szóló cikkeinkből. 

A Gravida Optima terhesvitamin komplex étrend-kiegészítő készítmény kismamáknak, a fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!