Apának lenni jó!

Apának lenni jó!

A férfiak sokféleképpen vélekednek arról, miért is jó édesapának lenni. Szerkesztőségünk mini kutatása alapján összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb okot, amit a férfiak felsoroltak.

1. Az apaság férfias – Dani (32)

Lehet, hogy sokan most elmosolyodnak, hogy miért mondom ezt. Szerintem egy férfi igazán akkor válik férfivá, amikor megszületik az első gyermeke. Ekkor elmondhatja magáról, hogy a vérvonala tovább él még valakiben. Minden újabb kisbabánál az érzés újra előtör.

2. Az apaság büszkeséggel tölt el – András (40)

Amikor megszületik egy gyermek, a férfi úgy érzi, hogy van, mire, kire büszkének lennie. Egy baba olyan büszkeség, amit semmi más kapcsán nem érezhetünk. Főleg az első gyermek ad okot erre, de minden gyermekkel újra és újra érezzük.

Apának lenni jó!

3. Helyt kell állni – Tibor (28)

Végre olyan feladatot ad az élet, amelyben tényleg oda kell tenni magunkat. Nem lehet mismásolni. Egy gyermek felnevelése egy életen át tart. Ezért van az, hogy még felnőttként is nehezen eresztjük őket.

4. Apaként átélhetem a születés csodáját – Joci (30)

Igaz, hogy nem én hoztam világra a babát, de igyekeztem a várandósságból is, és a szülésből is kivenni a részem. A baba közös projekt, minden ugyanúgy rám is tartozik. Az apás szülés akkora élmény, hogy azt nagyon nehéz szavakkal leírni, meg kell tapasztalni. ahogy vége volt, már úgy éreztem, azonnal jöhetne a következő. Persze a feleségem szemszögéből ez nem egészen így néz ki. Azért mindenben igyekszem neki segíteni.

5. Mindent megtaníthatok neki, amit tudok – Attila (36)

Átadhatom neki az édesapámtól, édesanyámtól tanultakat. Végigkísérem majd az életét, és tanácsokat adok, amelyeket persze vagy megfogad, vagy nem. Soha nem akarom útját állni, de terelgetni mindenképpen szeretném. És megtanítom szeretni, megbocsátani, tisztelni másokat és önmagát.

 

Szerinted miért jó apának lenni? Írd meg nekünk, és kövess a Facebookon is.


Gravida Optima terhesvitamin

A Gravida Optima terhesvitamin készítmény kétféle beviteli formával támogatja a babatervezés, a várandósság és a szoptatás folyamán megnövekedett tápanyagszükséglet megfelelő kiegészítését. Az egyik levél vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákat, a másik lágyzselatin-kapszulákat tartalmaz. Az utóbbi létfontosságú omega-3 zsírsavakkal támogatja a szervezetet. A kismama vitamin összetevői segítik egymás hasznosulását.

A Gravida Optima terhesvitamin étrend-kiegészítő készítmény kétféle kiszerelési formában kapható a patikákban, és az alábbi webáruházakban.
empatika

irány a bolt

  • gravida optima terhesvitamin

    28x

    kiszerelés
  • kismamavitamin

    84x

    kiszerelés

álomtól | valóságig

terhességi vitamin

rólunk

GRAVIDA OPTIMA WEBOLDAL

Babatervezés előtt állsz? Esetleg már épp a pocakodban növekszik az új kis élet, akire mindig is vártál, vágytál? Talán már meg is született? Akkor jó helyen jársz, hiszen épp neked szól a Gravida Optima új weboldala – mert minden Rólatok szól!

A gravidaoptima.hu egy olyan internetes portál, ahol biztos lehetsz abban, a tartalom hiteles, olyan szakemberektől származik, akik hivatásul választották a kismamákkal, babákkal, kisgyermekekkel való törődést. Olyan szakemberektől, akik nap mint nap találkoznak párokkal, akik gyermeket szeretnének, várandósokkal, akik kérdések közt őrlődnek, és válaszra várnak, olyan kisgyermekes szülőkkel, akik a kis totyogójuk terelgetése közben ütköznek kisebb-nagyobb akadályokba.

A Gravida Optima weboldala, őszintén, érthetően nyújt információkat azoknak, akik szeretnének többet tudni a babatervezésről, a várandósság csodás 9 hónapjáról, a szülőség örömeiről és a kisebb buktatókról is, azokról a fontos kérdésekről tehát, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, érdekeltek ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles, saját tartalom jusson el az olvasóinkhoz. Témáink rovatokra osztják a mondanivalót, foglalkozunk a helyes táplálkozással, a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, hiszen a Gravida Optima egy olyan új terhesvitamin, amely a babatervezés időszakára, a várandósság idejére, egészen a szoptatás végéig megfelelő arányban biztosítja a vitaminokat, a nyomelemeket, illetve az ásványi anyagokat  az édesanyák és újszülött kisbabájuk számára. A Gravida Optima alkalmazása nagyon kényelmes, ugyanis egyetlen dobozban, kétféle tablettakiszereléssel biztosítja, mindhárom időszakra a szükséges tápanyagokat. A babaegészséges fejlődéséhez elengedhetetlen omega-3 zsírsavakat és értékes folátokat tartalmaz, amelyek a te egészséged megőrzésében is kulcsszerepet játszanak.

Nem maradhatnak el a testmozgással, a helyes életmóddal, a babavárás alatti és utáni testi változásokkal, a lélek rejtelmeivel foglalkozó írások sem, hiszen ezek is mind-mind olyan témák, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. 

Ezek mellett a szexualitás az, ami mindenkit érint és érdekel, legyen szó akár babatervezésről, pocakos kismamákról, vagy kisgyermekes szülőkről. A szexualitás tehát szintén terítékre kerül, ahogy az is, mi történik a szüléskor, hogyan zajlik, mire van szükség közben és utána, valamint a szoptatás idején.

Foglalkozunk olyan témákkal is, amelyeket mások talán kerülnek: tabuk nélkül szólunk a meddőségről, annak esetleges okairól, a lombikprogramról, és más, fontos területeket is érintünk.

Nem hagyjuk magukra a frissen édesapává vált férfiakat sem, számukra is ott leszünk, hiszen minden kérdésükre választ kaphatnak nekik szóló cikkeinkből. 

A Gravida Optima terhesvitamin komplex étrend-kiegészítő készítmény kismamáknak, a fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!