A babád szeret, és ennek jelei is vannak

A babád szeret, és ennek jelei is vannak

Ahogy elhagyja a tested, különváltok, de csak a külső szemlélő számára. A babád és te örökre összekapcsolódtok, és ezt csak egy édesanya értheti meg. A pici babád minden rezdülésével hozzád kötődik, neked szól az első mosolya, az első gügyögés és a rendezetlen mozgások is. Van azonban 7 olyan árulkodó jel, amiből tudhatod, hogy a kisbabád máris igazán szeret téged.

1. A szemedbe néz:

Az újszülöttek még nem látnak tökéletes képet, de ennek ellenére nagy szemekkel néznek az arcunkba. Ahogy növekszik a baba, egyre jobban felismeri az arcokat. A tiéd a kedvence, ebben biztos lehetsz. A baba tekintete a túlélési ösztön része. A célja az, hogy vonzza a gondozója szeretetét és figyelmét.

2. Felismeri az illatod:

Ha választás elé állítanánk a kisbabádat egy egész csokor rózsa és a tejfoltos pólód előtt, biztos, hogy a pólót választaná. Még egy egyhetes kisbaba is az édesanyja felé fordítja a fejét, ha megérzi az illatát. Smminek nincs édesebb illata számára, mint a tiéd.

3. Mosolyog rád:

Varázslatos pillanat a kisbabád első igazi mosolya, amit szívből neked ad. Azt mondja: Anya szeretlek!

4. „Beszél” hozzád:

Kisbabád minden alkalmat megragad, hogy tájékoztasson téged, mennyi fontos dolog történik vele. Persze te ebből egy kukkot sem értesz majd, hiszen csak gügyörészik. Legtöbbször olyan átéléssel teszi mindezt, hogy öröm hallgatni. Ezek az első hangocskák közelebb viszik őt a valódi beszédhez.

5. Azt akarja, hogy ott legyél körülötte:

A baba féléves kora körül észre fogod venni, hogy egyre nehezebben viseli a hiányodat. Összeráncolja a szemöldökét vagy sírni kezd, ha elmész a közeléből. Ha visszatérsz a látómezejébe, hatalmas mosollyal jutalmaz meg.

6. Megpróbál utánozni:

Mindent hasonlóan akar csinálni, mint te, és ez sokszor nagyon vicces, mert egy ilyen pici baba még kissé esetlenül teszi ezt. Az utánzás a 9-12. hónapos kora körül mutatkozik, és egyre gyakrabban veheted észre.

7. Pajzsként használ téged:

Ne lepődj meg, ha a baba a mellkasodba temeti a fejét, ha valaki megjelenik a színen. Szeret, és csak benned bízik. Ez a szeparációs szorongás egyik jele, és teljesen természetes dolog. Azt szeretné, ha mindig biztonságban lenne melletted. Te jelented számára a mentsvárat.


Gravida Optima terhesvitamin

A Gravida Optima terhesvitamin készítmény kétféle beviteli formával támogatja a babatervezés, a várandósság és a szoptatás folyamán megnövekedett tápanyagszükséglet megfelelő kiegészítését. Az egyik levél vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó filmtablettákat, a másik lágyzselatin-kapszulákat tartalmaz. Az utóbbi létfontosságú omega-3 zsírsavakkal támogatja a szervezetet. A kismama vitamin összetevői segítik egymás hasznosulását.

A Gravida Optima terhesvitamin étrend-kiegészítő készítmény kétféle kiszerelési formában kapható a patikákban, és az alábbi webáruházakban.
empatika

irány a bolt

  • gravida optima terhesvitamin

    28x

    kiszerelés
  • kismamavitamin

    84x

    kiszerelés

álomtól | valóságig

terhességi vitamin

rólunk

GRAVIDA OPTIMA WEBOLDAL

Babatervezés előtt állsz? Esetleg már épp a pocakodban növekszik az új kis élet, akire mindig is vártál, vágytál? Talán már meg is született? Akkor jó helyen jársz, hiszen épp neked szól a Gravida Optima új weboldala – mert minden Rólatok szól!

A gravidaoptima.hu egy olyan internetes portál, ahol biztos lehetsz abban, a tartalom hiteles, olyan szakemberektől származik, akik hivatásul választották a kismamákkal, babákkal, kisgyermekekkel való törődést. Olyan szakemberektől, akik nap mint nap találkoznak párokkal, akik gyermeket szeretnének, várandósokkal, akik kérdések közt őrlődnek, és válaszra várnak, olyan kisgyermekes szülőkkel, akik a kis totyogójuk terelgetése közben ütköznek kisebb-nagyobb akadályokba.

A Gravida Optima weboldala, őszintén, érthetően nyújt információkat azoknak, akik szeretnének többet tudni a babatervezésről, a várandósság csodás 9 hónapjáról, a szülőség örömeiről és a kisebb buktatókról is, azokról a fontos kérdésekről tehát, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, érdekeltek ezzel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles, saját tartalom jusson el az olvasóinkhoz. Témáink rovatokra osztják a mondanivalót, foglalkozunk a helyes táplálkozással, a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, hiszen a Gravida Optima egy olyan új terhesvitamin, amely a babatervezés időszakára, a várandósság idejére, egészen a szoptatás végéig megfelelő arányban biztosítja a vitaminokat, a nyomelemeket, illetve az ásványi anyagokat  az édesanyák és újszülött kisbabájuk számára. A Gravida Optima alkalmazása nagyon kényelmes, ugyanis egyetlen dobozban, kétféle tablettakiszereléssel biztosítja, mindhárom időszakra a szükséges tápanyagokat. A babaegészséges fejlődéséhez elengedhetetlen omega-3 zsírsavakat és értékes folátokat tartalmaz, amelyek a te egészséged megőrzésében is kulcsszerepet játszanak.

Nem maradhatnak el a testmozgással, a helyes életmóddal, a babavárás alatti és utáni testi változásokkal, a lélek rejtelmeivel foglalkozó írások sem, hiszen ezek is mind-mind olyan témák, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. 

Ezek mellett a szexualitás az, ami mindenkit érint és érdekel, legyen szó akár babatervezésről, pocakos kismamákról, vagy kisgyermekes szülőkről. A szexualitás tehát szintén terítékre kerül, ahogy az is, mi történik a szüléskor, hogyan zajlik, mire van szükség közben és utána, valamint a szoptatás idején.

Foglalkozunk olyan témákkal is, amelyeket mások talán kerülnek: tabuk nélkül szólunk a meddőségről, annak esetleges okairól, a lombikprogramról, és más, fontos területeket is érintünk.

Nem hagyjuk magukra a frissen édesapává vált férfiakat sem, számukra is ott leszünk, hiszen minden kérdésükre választ kaphatnak nekik szóló cikkeinkből. 

A Gravida Optima terhesvitamin komplex étrend-kiegészítő készítmény kismamáknak, a fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!